Har varit fullt upp den senast tiden för att hinna med att få ihop allt med jobb, städa lägenhet och ordna allt som måste fixas. Är för tillfället även utelåst från internetbanken så det måste lösas innan avfärd om jag skall ha något att handla lite för.

Imorgon är det sista dagen på jobbet, har en rejäl lista med saker som måste fixas och antar att allt inte kommer att hinnas med. Blir att prioritera så att iallafall det viktigaste blir utfört. Startar dock dagen med ett besök hos läkaren för en sista vaccination och sen är det avklarat.

I övrigt har jag inte hunnit förstå att jag skall resa, antar att det beror på att jag har haft så mycket att göra så att man inte har hunnit tänka på det. Blir väl först på tisdag då jag sitter på planet som jag kommer att inse att jag är på väg, gäller bara att jag får med mig allt… Har skrivit en lång packlista så blir att provpacka och se om det får plats samt vilken vikt man uppnår, slutar väl med att man får plocka bort hälften.

Its bin very much to finish the last week at work and to get everything in order for the trip. I still got some really important things i need to do but i hope it can be solved tomorrow or tuesday morning. Tomorrow is the last day at work, have a long list of things that needs to be done and i guess i will only manage to finish some of them but hopefully the most important ones.

Havent had time to think about the trip due to the short amount of hours during the day.  I guess its first when i sit down on the plane i can start to understand that im actually on my way.