Var förbi på ambassaden imorse då jag ej hade fått något svar på mina frågor angående byte av universitet. Efter lite diskussioner så meddelade de att det var lugnt och jag inte behövde göra något extra för att studera på det andra universitetet. Så nu är även det löst.

Senare på dagen meddelade jag en kund att jag kommer att försvinna och skulle behöva tidigarelägga en utbildning som vi planerade in före sommaren. Är ju lite kort om tid att flytta den men får se om det löser sig imorgon. Måste ju åka runt den 25:e för att det skall funka med registreringen på Jiaotong. Kan väl säga att jag har så gott som bestämt mig för att studera på BJTU (北京交通大学). Blir att spana på flygbiljett imorgon.

Har haft några intressenter på lägenheten och kollat igår och idag, lade ut den på Blocket i lördags morse och har efter det fått in ungefär 35 intresserade. Måste säga att det är skönt att det verkar lösa sig så smidigt, bara det inte blir några problem då jag är därborta eller att hyresgästen flyttar ut och man måste börja söka efter någon ny.

Checked with the embassy today and I dont need to change anything to study at Beijing Jiaotong University (北京交通大学). Also on my way to rent out my apartment here in Stockholm so after that is settled the biggest things are taken care of, then its just a lot of smaller tasks that have to be solved. Buying flyticket, more vaccination, get a travel insurance and some more…